Cursisten aan het woord

De doula wordt hier echt gezien als serieus beroep, niet als ‘hobby’, heel fijn.

2017-10-07-In-Bloei-lesdag-3-4-26-400x516

Er is oog voor het groepsproces. Het was fijn om samen de dag te beginnen en weer af te sluiten. Goed ook om steeds gezamelijk te lunchen met wat iedereen heeft meegebracht, dit gaf echt een fijne verbinding.

2017-10-07-In-Bloei-lesdag-3-4-16_edit

Een gedegen opleiding, gegeven door vrouwen met hart voor hun vak!! Ik heb er veel van geleerd en de geboortezorg heeft er voor mij nog meer verdieping door gekregen. Ik heb deze opleiding met veel plezier gevolgd en ik ben er trots op dat ik mezelf een In Bloei Doula mag noemen. Bedankt Marlies, Farola en Sophie!!!
– Ria

De lesonderwerpen waren uitgebreid en uitgediept, met ondersteuning van veel praktijk verhalen en ruimte voor eigen ervaring en inbreng. Heel fijn!

2017-10-07-In-Bloei-lesdag-3-4-24-400x516

De opleiding is diepgaander dan verwacht en er is ruimte voor het proces wat je doormaakt.

2017-10-07-In-Bloei-lesdag-3-4-22

Goede, mooie opleiding met een afwisselend lesprogramma, veel bruikbare informatie, docenten die vanaf het begin veiligheid in de groep creeeren en aandacht hebben voor zelfreflectie en persoonlijke groei.
– Debbie

Wat een fijne combi twee zulke verschillende docenten. Het is mooi om te zien dat Farola en Marlies allebei een ander soort doula zijn en dingen anders doen, maar toch allebei succesvol zijn. Dit heeft mij echt de ruimte gegeven uit te zoeken wat bij me past en wat niet en wat voor soort doula ik zelf wil zijn.

2017-10-07-In-Bloei-lesdag-3-4-15-400x516

Ik heb me helemaal welkom en op mijn plek gevoeld tijdens de opleiding.
Ondanks mijn verloskundige verleden heb ik veel van hen geleerd. Farola en Marlies zijn in staat geweest een een opleidingsmodel te creëeren waar een ieder haar eigen ontwikkeling als doula kan vormgeven. Maar dat is natuurlijk ook de kracht van een doula: een zodanige omgeving creëren, zodat de ander in haar kracht kan komen te staan. Dat wens ik ook iedere zwangere toe, zodat elk kind een warm welkom mag ervaren in deze wereld.

–Elske

Terug naar het totale cursusaanbod

Benieuwd naar de workshops en bijscholing?

Lees hier meer!