Schrijf je nu in voor de klassikale doula opleiding in Rotterdam en start in september!

Schrijf je in
Moordrechtstraat 31
3089TR Rotterdam

Nash Mosan Schuiling

In Bloei doula
‘Mijn intentie voor jou is dat je weet hoe mooi je bent. Ik ben er voor je als je deze mooie reis maakt terug naar jezelf. Mocht je in moederschap en geboorte je eigen kracht te (her)vinden, (her)kennen en omhelzen. Je bent het waard! ’

Hoi lieve jij, ik ben Nash Mosan Schuiling en ik dien je graag als geboortedoula, ademcoach en/of holistisch coach.

Zwangerschap kan een levensfase zijn waarin grote zelfontdekking en zelfontwikkeling plaats kan vinden. Ik geloof dat de geboorte één van de grootste ceremonies is die iemand in het leven kan meemaken. Mijn geschenk aan deze wereld is om andere vrouwen bij te staan, te beschermen en met enthousiasme te begeleiden om dicht bij hun vrouw-zijn te komen. In vertrouwen, zachtheid en met zelfliefde.

Als jouw doula ben ik van dienst door in elk moment totaal aanwezig te zijn. Door jou en je (geboorte)partner voor te bereiden op het geboorteproces, zodat je weet wat je kunt verwachten. Jou helpen ontspannen door je eigen bewuste adem in te zetten, zodat je kunt ontvangen wat er ook op dat moment gebeurt.
We noteren alle verwachtingen en wensen, je angsten en je sterke punten. Met deze informatie bereiden we jou voor op deze inwijding in het moederschap.

Tijdens de bevalling kan ik de hele tijd bij je zijn. Maar ik kan ook, als je dat liever hebt, alleen de geboorteruimte bewaken.
Het is jouw moment. Samen geven we vorm aan de ondersteuning die je nodig hebt en verdient. Wat jij wenst.
En ja.. er komt een nieuwe baby op de wereld, maar er wordt ook een moeder geboren (ongeacht hoeveel kinderen je hebt).

Ik voel me vereerd om je te mogen steunen.

In liefde en zachtheid,
Nash

Nash Mosan Schuiling